FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUSLIMANSKO IZASLANSTVO OPTIMISTIČNO I OSLOBOĐENJE ATOCA

LONDON, 28. rujna 2004. (Hina/AFP) - Dvojica predstavnika Vijećamuslimana Velike Britanije, koji su se u utorak vratili iz Bagdada,izjavili su da su optimistični u vezi oslobođenja Kena Bigleya,britanskog taoca kojeg je 16. rujna otela skupina jordanskog islamisteAbou Moussab Al Zarqawija.
LONDON, 28. rujna 2004. (Hina/AFP) - Dvojica predstavnika Vijeća muslimana Velike Britanije, koji su se u utorak vratili iz Bagdada, izjavili su da su optimistični u vezi oslobođenja Kena Bigleya, britanskog taoca kojeg je 16. rujna otela skupina jordanskog islamiste Abou Moussab Al Zarqawija.

"Dobili smo informacije i vrlo ohrabrujuća obećanja koja će, nadamo se, ako Alah bude htio, dovesti do oslobođenja Kena Bigleya i njegovog povratka obitelji", izjavio je Daud Abdulah u utorak poslijepodne u Londonu nakon dvodnevnog boravka u Iraku.

U Bagdadu su se dva predstavnika Vijeća muslimana Velike Britanije sastali s iračkih visokim dostojanstvenicima, iračkim predsjednikom Ghazi al-Yaouarom i Mohsen Abdel Hamidom, predstavnikom iračke Islamske stranke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙