FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

12 godina zatvora silovatelju malodobnih kćeri

ZLATAR, 27. rujna 2004. (Hina) - Vrhovni sud pravomoćnom je presudom na 12 godina zatvorske kazne zbog silovanja svojih dviju malodobnihkćeri osudio 45-godišnjeg oca kojeg je prije dvije godine Županijskisud u Zlataru osudio na 10 godina, doznaje se danas na tom sudu.
ZLATAR, 27. rujna 2004. (Hina) - Vrhovni sud pravomoćnom je presudom na 12 godina zatvorske kazne zbog silovanja svojih dviju malodobnih kćeri osudio 45-godišnjeg oca kojeg je prije dvije godine Županijski sud u Zlataru osudio na 10 godina, doznaje se danas na tom sudu.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost, a po prvostupanjskoj presudi otac je proglašen krivim što je više godina silovao malodobne kćeri - od njihove dvanaeste, trinaeste godine sve dok nisu postale punoljetne.

Kćeri je i više puta na dan prisiljavao na spolni odnos, a one su se na kraju ipak oslobodile straha i prijavile roditelja zlostavljača, koji je odmah nakon toga procesuiran.

Po nalazu sudskog psihijatrijskog vještaka osuđeni je otac pravi primjer pedofila s izrazito bujnom maštom.

To je jedan od triju slučajeva seksualnog zlostavljanja maloljetnika, za koje su unazad dvije godine u Zlataru izrečene dugogodišnje zatvorske kazne, koje su sada već pravomoćne.

U jesen pretprošle godine 41-godišnjak je osuđen na 15 godina zatvora zbog silovanja svojih triju kćeri i njihove malodobne prijateljice, a prije deset mjeseci 44-godišnjem je nastranom ocu izrečena ista, najviša, zatvorska kazna.

Tragedija najnovijeg slučaja je to veća što su očeve perverznosti ostavile teške zdravstvene posljedice na jednoj od kćeri, koja je s ocem zatrudnjela, a dijete pobacila. Sva su trojica silovatelja pravomoćne presude dočekali u pritvoru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙