FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GADAFIJEV SIN SE NAGANJAO S FRANCUSKOM POLICIJOM

PARIZ, 27. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Francuska policija dala se ujurnjavu za sinom libijskog čelnika, pukovnika Moamera Gadafija, kojije Champs Elyseeom jurio u svom sportskom automobilu više od 100kilometara na sat, da bi policajce potom napali njegovitjelohranitelji, priopćila je u ponedjeljak glasnogovornica pariškepolicije.
PARIZ, 27. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Francuska policija dala se u jurnjavu za sinom libijskog čelnika, pukovnika Moamera Gadafija, koji je Champs Elyseeom jurio u svom sportskom automobilu više od 100 kilometara na sat, da bi policajce potom napali njegovi tjelohranitelji, priopćila je u ponedjeljak glasnogovornica pariške policije.

Policija je zaustavila Hannibala Gadafija u subotu nakon bjesomučne jurnjave glavnim pariškim bulevarom ali ga nije privela jer uživa diplomatski imunitet.

Nakon provjere dokumenata, objasnila je glasnogovornica, Gadafijevi tjelohranitelji koji su ga slijedili u drugom automobilu, zaustavili su se i napali policajce. Dvojica tjelohranitelja su uhićeno, no jedan je potom pušten.

Mediji opisuju Hannibala Gadafija kao playboya, a poznat je po tome što se po cijeloj Europi sukobljuje s vlastima. U luksuznom hotelu u Rimu je prije tri godine protupožarnim aparatom napao trojicu policajaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙