FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PISALA SMS TIJEKOM VOŽNJE I USMRTILA DVA POLICAJCA

ZANIMLJIVOSTI-SMSPISALA SMS TIJEKOM VOŽNJE I USMRTILA DVA POLICAJCATHONON-LES-BAINS, Francuska, 21. rujna 2004. (Hina/AFP) - Jedna jeŠvicarka, koja je usmrtila dva policajca u lipnju 2003. godine šaljućisms poruke dok je vozila automobil 170 kilometara na sat, osuđena na30 mjeseci zatvora u Thonon-les-Bainsu.
THONON-LES-BAINS, Francuska, 21. rujna 2004. (Hina/AFP) - Jedna je Švicarka, koja je usmrtila dva policajca u lipnju 2003. godine šaljući sms poruke dok je vozila automobil 170 kilometara na sat, osuđena na 30 mjeseci zatvora u Thonon-les-Bainsu.

Sud je vozačicu Angelu Shala osudio i na tri novčane kazne u iznosu od po 500 eura te na oduzimanje vozačke dozvole na pet godina.

Tužitelj je tražio kaznu od tri godine zatvora za ovu 33-godišnju majku dvoje djece koja je nekoliko godina pod skrbništvom zbog psihičkih smetnji.

Angela Shala je u suzama kazala da joj je "žao" zbog toga što se dogodilo i da je odlučila da "više nikada neće voziti automobil".

Dva su policajca poginula u toj nesreći a još su dvojica teško ozlijeđena i ne mogu se vratiti na posao ni 15 mjeseci nakon nesreće.

Angela Shala je dobila vozačku dozvolu tri mjeseca prije nesreće. Na put je krenula iz Španjolske i vozila je 12 sati bez prestanka u trenutku kada se dogodila nesreća.

Kako je iz vida izgubila automobil svojih prijatelja prestrašila se i odlučila im poslati sms vozeći automobil i dalje. Dok je pisala poruku, automobil je jurio 170 kilometara na sat i ona se zabila u policijsko vozilo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙