FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UNATOČ JEANNE, PAR SE OŽENIO NA FLORIDI

KEY WEST, 27. rujna 2004. (Hina/AP) - To što uragan Jeanne haraFloridom takvom snagom da nanosi užasne štete i odnosi ljudske životenije bio dovoljno jak razlog da Charles Young i Kathleen Gilletteodustanu od vjenčanja dogovorenog za nedjelju - jedino su pristalipromijeniti mjesto ceremonije.
KEY WEST, 27. rujna 2004. (Hina/AP) - To što uragan Jeanne hara Floridom takvom snagom da nanosi užasne štete i odnosi ljudske živote nije bio dovoljno jak razlog da Charles Young i Kathleen Gillette odustanu od vjenčanja dogovorenog za nedjelju - jedino su pristali promijeniti mjesto ceremonije.

Par iz floridskog Hollywooda planirao je svadbu prirediti u hotelu Breakers u Palm Beachu, ali su u petak doznali kako se hotel zatvara, a gosti evakuiraju.

Pa su se obratili stručnjaku.

"Cijelo sam vječanje u samo četiri sata ponovno organizirala u Key Westu", rekla je koordinatorica cijelog događaja Nadene Grossman nekoliko minuta prije nego što su mladenci rekli sudbonosno 'da'. "Dogovorila sam turnir u golfu, glavnu probu večere, prijema i svečanosti na plaži".

Grossman, zahvaljujući kojoj se par i upoznao, rekla je da je do Key Westa uspjelo doći 130 od 200 potvrđenih uzvanika.

Područje Keya jedino je na atlantskoj obali Floride u kojem nisu proglašene izvanredne mjere zbog uragana Jeanne.

A i tamo gdje su proglašene, ne vrijede baš za sve. Palm Beach je jedan od okruga u kojima je proglašen policijski sat, čije se kršenje kažnjava zatvorom... osim ako ste navijač momčadi američkog nogometa Miami Dolphinsa.

Budući da su Dolphinsi u nedjelju na svojem terenu igrali utakmicu protiv Pittsburgha, lokalne vlasti shvatile su da će mnogi građani domovima dolaziti tek u sitne sate u ponedjeljak, daleko iza vremena propisanog policijskim satom.

Stoga je šerif Ed Bieluch učinio iznimku, pa poklonici footballa iz Palm Beacha su smjeli biti na cesti i u zabranjeno vrijeme, pod uvjetom da mogu pokazati ulaznicu za utakmicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙