FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UBOJSTVO FRANCUZA U DŽEDI JE TERORISTIČKI ČIN

RIJAD, 26. rujna 2004. (Hina/AFP) - Ubojstvo Francuza u Džedi koje sedogodilo u noći sa subote na nedjelju, prema prvim rezultatimaistrage, je "teroristički čin", izjavio je u nedjelju službenipredstavnik saudijskog ministarstva unutarnjih poslova, dodavši da ježrtva radila za tvrtku Thales.
RIJAD, 26. rujna 2004. (Hina/AFP) - Ubojstvo Francuza u Džedi koje se dogodilo u noći sa subote na nedjelju, prema prvim rezultatima istrage, je "teroristički čin", izjavio je u nedjelju službeni predstavnik saudijskog ministarstva unutarnjih poslova, dodavši da je žrtva radila za tvrtku Thales.

Francuski krugovi u Saudijskoj Arabiji navode da se žrtva zvala Laurent Barbot. Međutim, to ime nisu potvrdile francuske diplomatske službe u Saudijskoj Arabiji koje su bile nedostupne telefonskom vezom.

Prema francuskim izvorima, tvrtka Thales radi u Saudijskoj Arabiji na pomorskom vojnom projektu u gradovima Džedi i Jubail.

Prema pisanju saudijskog dnevnika Okaz koji se poziva na iskaz svjedoka, žrtva je bila u svom automobilu kada je pogođena iz automatske puške kroz vjetrobransko staklo.

Ubojstvo se dogodilo u nedjelju u 1.00 sat (u subotu 22.00 sata po GMT-u) u četvrti Al-Zahra u Džedi. Žrtva je najvjerojatnije izlazila iz robne kuće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙