FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUTIN U LISTOPADU DOLAZI U POSJET KINI

MOSKVA, 24. rujna 2004. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik Vladimir Putinizvijestio je u petak, prigodom susreta u Moskvi s kineskim premijeromWenom Jiabaom, da planira posjetiti Kinu u listopadu i istaknuo je"sličnost stajališta" i "povijesno prijateljstvo" između Rusije iKine.
MOSKVA, 24. rujna 2004. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik Vladimir Putin izvijestio je u petak, prigodom susreta u Moskvi s kineskim premijerom Wenom Jiabaom, da planira posjetiti Kinu u listopadu i istaknuo je "sličnost stajališta" i "povijesno prijateljstvo" između Rusije i Kine.

"Ja i moji suradnici pripremamo se za posjet Kini u listopadu", kazao je ruski predsjednik primajući u Kremlju u posjet Wena Jiabaa. Nije naveo točan datum putovanja.

"Očekujemo vaš posjet", uzvratio je kineski premijer, izražavajući svoju spremnost da zajedno s ruskim predsjednikom razgovara o temama kao što su izgradnja naftovoda i ulazak Rusije u Svjetsku trgovinsku organizaciju (WTO).

Putin je u razgovoru istaknuo i važnost "vojno-tehničke suradnje bez presedana" između dviju zemalja, ne navodeći druge pojedinosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙