FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 9,30 SATI

ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9,30sati
ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati

ZAGREB - Požaru borove šume u mjestu Konjička draga-Boraja lokaliziran je jutros u 6 sati, izvijestio je Državni vatrogasni centar iz Divulja. U požatu je izgorjela površina od oko 2,5 hektara. U Šibensko-kninskoj županiji jutros je ugašen požar u kojem je izgorjelo oko šest hektara trave i niskog raslinja u mjestu Bađimi kod Konjevrata.

ZAGREB - Nakon što je lokaliziran požar koji je noćas oko ponoći izbio u blizini ulaza na autocestu na čvoru Vrpolje sa šibenske strane, od 4 sata izmjenično se prometuje tim dijelom D58 Boraja -Vrpolje, izvijestio je Hrvatski autoklub. Na sjeverozapadu zemlje, te u Posavini kolnici su od kiše mokri i skliski, zbog čega se savjetuje pozorniju vožnju. Ponegdje je vidljivost zbog kiše mjestimično otežana. U preostalom dijelu zemlje kolnici su zasad suhi, vidljivost pretežno dobra, a promet rijedak do srednje gustoće. Na Bajakovu na izlazu iz zemlje kolona teretnih vozila na prijelaz granice čeka satima. Ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju uredno. Trajekti plove redovito na svim linijama.

ZAGREB - Pogoršanje s kišom koje je već zahvatilo sjeverne i istočne predjele do kraja će se dana proširiti na cijelu Hrvatsku. Krajem dana u najvišem gorju moguć je i prvi snijeg. Puhat će povremeno umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na sjevernom Jadranu bura koja će jačati i proširiti se na srednji Jadran. Samo će na južnom Jadranu još puhati umjereno i povremeno jako jugo. Temperatura zraka u osjetnom padu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙