FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NJEMAČKA POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORENE NOVČANICE EURA

KEMPTEN, 14. rujna 2004. (Hina/DPA) - Njemačka policija u utorak jeupozorila na pojavu krivotvorenih novčanica eura koje su toliko sličnepravima da samo stručnjaci mogu utvrditi razliku, čime je dokazano dase mogu krivotvoriti i hologrami i druge zaštite protiv krivotvorenjana novčanicama eura.
KEMPTEN, 14. rujna 2004. (Hina/DPA) - Njemačka policija u utorak je upozorila na pojavu krivotvorenih novčanica eura koje su toliko slične pravima da samo stručnjaci mogu utvrditi razliku, čime je dokazano da se mogu krivotvoriti i hologrami i druge zaštite protiv krivotvorenja na novčanicama eura.

U gradovima u blizini njemačke granice s Liechtensteinom pojavile su se krivotvorene novčanice od 200 eura, a njemačka policija savjetuje građane da zabilježe ime svake osobe koja im preda takvu novčanicu kako bi mogli tražiti nadoknadu ukoliko se utvrdi da je bilo riječ o krivotvorini.

Policija je dosad govorila kako krivotvorene novčanice eura mogu lako prepoznati i nestručnjaci. Novčanice eura su, kada su puštene u opticaj, bile hvaljene kao novčanice s izvanrednom zaštitom protiv krivotvorenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙