FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRITNEY SPEARS SE UDALA DRUGI PUT OVE GODINE

LOS ANGELES, 19. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američka pop-zvijezdaBritney Spears udala se drugi put ove godine, ovaj put za plesačaKevina Federlinea kojemu je rekla "da" na privatnoj svečanosti u LosAngelesu, javljaju tamošnja glasila.
LOS ANGELES, 19. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američka pop-zvijezda Britney Spears udala se drugi put ove godine, ovaj put za plesača Kevina Federlinea kojemu je rekla "da" na privatnoj svečanosti u Los Angelesu, javljaju tamošnja glasila.

"Britney Spears i njezin zaručnik Kevin Federline vjenčali su se na svečanosti na kojoj se okupilo tridesetak uzvanika, u noći sa subote na nedjelju, u Studiju City u Kaliforniji", navodi ET On Line.

Mladenka (22) je bila u bjelini, a Federline (26) u elegantnom smokingu, dodaje ET On Line.

Pjevačica je napunila novinske stranice kada se 2. siječnja u Las Vegasu u tajnosti udala za svog prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera. Brak je poništen 55 sati kasnije, 5. siječnja.

Nešto kasnije, u lipnju, Britney je najavila udaju za Federlinea koji je nedavno s glumicom Shar Jackson dobio i drugo dijete.

U nedavnom intervjuu za časopis People pop-zvijezda je izjavila da je napokon pronašla svog princa na bijelom konju, da se ovaj put udaje iz ljubavi i da ima osjećaj kako će to biti kao u priči, zauvijek.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙