FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: smanjile se gužve na glavnim cestama

ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Smanjile su se kolone na glavnimcestovnim pravcima. Posebice na autocestama Split-Zagreb,Rijeka-Zagreb i Županja-Slavonski Brod-Zagreb, izvijestio je Hrvatskiautoklub. Tako je na izlazu s autoceste Karlovac-Zagreb, na naplatnimkućicama pred Zagrebom u Lučkom, kolona vozila duga oko 1,5 km, a naStaroj karlovačkoj cesti još će neko vrijeme promet biti pojačan,javio je HAK o stanju u prometu u 21,15 sati.
ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Smanjile su se kolone na glavnim cestovnim pravcima. Posebice na autocestama Split-Zagreb, Rijeka-Zagreb i Županja-Slavonski Brod-Zagreb, izvijestio je Hrvatski autoklub. Tako je na izlazu s autoceste Karlovac-Zagreb, na naplatnim kućicama pred Zagrebom u Lučkom, kolona vozila duga oko 1,5 km, a na Staroj karlovačkoj cesti još će neko vrijeme promet biti pojačan, javio je HAK o stanju u prometu u 21,15 sati.

U većem dijelu zemlje kolnici su mokri i skliski. Magla smanjuje vidljivost na 50 do 100 metara na dijelu autoceste čvor Oštrovica-tunel Tuhobić i mjestimice u Istri.

Na graničnim prijelazima Bregani, Maclju i Bajakovu, povremeno, pojačan izlaz. Posebice kamiona.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙