FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OSLOBOĐEN SIRIJSKI VOZAČ KAMIONA OTET SJEVERNO OD BAGDADA

KIRKUK, 17. rujna 2004. (Hina/AFP) - Sirijski vozač kamiona otet učetvrtak navečer na cesti između Kirkuka i Mossula, sjeverno odBagdada, oslobođen je u petak, saznaje se iz policijskog izvora.
KIRKUK, 17. rujna 2004. (Hina/AFP) - Sirijski vozač kamiona otet u četvrtak navečer na cesti između Kirkuka i Mossula, sjeverno od Bagdada, oslobođen je u petak, saznaje se iz policijskog izvora.

"Vozač je oslobođen na cesti, 25 kilometara zapadno od Kirkuka i samo pet kilometara od policijske kontrolne točke", kazao je potpukovnik Abdelkarim Khalaf Jabbouri.

Po njegovim riječima taj je sirijski državljanin kazao policiji da ga je otela "islamistička skupina" ali da je ne može identificirati, a oslobođen je kad su otmičari uvidjeli da ne radi za američku vojsku.

Oslobođeni taoc također je kazao da su njegovi otmičari željeli, oslobađajući ga, pokazati da "cijene položaj Sirije koja podržava irački narod", dodao je časnik.

Vozač Ammar Degmaj (32) otet je u četvrtak navečer u blizini sela Ismail Aoua pri prolazu konvoja s tri kamiona registrirana u Siriji, sa sirijskim vozačima, priopćila je policija u Kirkuku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙