FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RUSIJA: JEDAN MRTAV I ŠEST NESTALIH U EKSPLOZIJI NA TANKERU

MOSKVA, 17. rujna 2004. (Hina/AFP) - Jedna je osoba poginula, šest ihje ozlijeđeno, a još šest nestalo nakon eksplozije na riječnom tankeruu Jakutiji (istočni Sibir) zbog čega su evakuirana obližnja sela ustrahu od dodatnih eksplozija, javile su ruske agencije.
MOSKVA, 17. rujna 2004. (Hina/AFP) - Jedna je osoba poginula, šest ih je ozlijeđeno, a još šest nestalo nakon eksplozije na riječnom tankeru u Jakutiji (istočni Sibir) zbog čega su evakuirana obližnja sela u strahu od dodatnih eksplozija, javile su ruske agencije.

Eksplozija je odjeknula u četvrtak oko 16 sati u strojarnici tijekom ukrcavanja naftnih proizvoda na brod stacioniran u Jurjung-Haji, javljaju Ria Novosti.

"Od 12 članova posade, šest se nalazi u bolnici, od kojih četiri u teškom stanju", objavilo je rusko ministarstvo prometa.

Šest osoba u petak ujutro još se uvijek smatralo nestalima, dok su jedno tijelo našli vatrogasci boreći se protiv vatre nastale u eksploziji. Još nije jasno je li riječ o poginulom članu posade tankera ili nekom od lučkih radnika.

Nafta s broda nije zagadila rijeku. Požar je ugašen tijekom jutra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙