FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Opatiji 1. nacionalno natjecanje kuhara

ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - S ciljem popularizacije kuharskestruke i hrvatske kulinarske baštine Hrvatski savez kuhara organiziraPrvo nacionalno natjecanje kuhara "Zlatni kuhar" koje će se održati unekoliko hotela u Opatiji, 23. i 24. rujna, izvijestili su iz togaSaveza.
ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - S ciljem popularizacije kuharske struke i hrvatske kulinarske baštine Hrvatski savez kuhara organizira Prvo nacionalno natjecanje kuhara "Zlatni kuhar" koje će se održati u nekoliko hotela u Opatiji, 23. i 24. rujna, izvijestili su iz toga Saveza.

Na natjecanje se do sada ukupno prijavilo 64 kuhara (od kojih su 32 šefa kuhinja) iz cijele Hrvatske, a natjecat će se u više kategorija pripreme jela od mesa, ribe i školjki.

Ukupnom pobjedniku dodijelit će se nagrada i naziv "Zlatni kuhar 2004", a posebne nagrade predviđene su i za najbolju vizualnu prezentaciju jela na tanjuru, za najuspješniju obradu jela hrvatske kulinarske baštine i za drugo.

U sklopu toga natjecanja održat će se i okrugli stol "Hrvatska gastronomska baština i njen utjecaj na dalji razvoj turističke ponude".

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙