FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MESIĆ PRIMIO PREDSJEDNIKA NORVEŠKOG PARLAMENTA

ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je u četvrtak predsjednika norveškog parlamenta JoergenaKosmoa, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.
ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je u četvrtak predsjednika norveškog parlamenta Joergena Kosmoa, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Predsjednik Mesić je ovom prilikom zahvalio Norveškoj na izdašnoj pomoći kojom su financirani brojni projekti obnove ratom razrušenih područja, gospodarskih reformi i razvoja civilnog društva, ali i projekti značajni za regionalno povezivanje, priopćeno je.

Obostrano su potvrđeni dosadašnji dobri odnosi između Hrvatske i Norveške, te je istaknuta potreba daljnje intenziviranje suradnje osobito na području gopodarstva. Predsjednik norveškog parlamenta istaknuo je norveški interes za ulaganja u turistički sektor u Hrvatskoj, stoji u priopćenju.

Kako se dalje navodi, on je pohvalio napredak Hrvatske postignut proteklih godina kao i napore koje Hrvatska ulaže u stabilizaciju regije te je obećao daljnju podršku svoje zemlje Hrvatskoj na putu prema atlantskim integracijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙