FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TROJE IRAČKIH CIVILA UBIJENO U NAPADU U RAMADIJU

BAGDAD, 15. rujna 2004. (Hina/dpa) - Troje iračkih civila poginulo jeu srijedu tijekom napada gerilaca na američku vojnu patrolu uRamadiju, stotinjak kilometara zapadno od Bagdada, objavili su iračkizdravstveni izvori.
BAGDAD, 15. rujna 2004. (Hina/dpa) - Troje iračkih civila poginulo je u srijedu tijekom napada gerilaca na američku vojnu patrolu u Ramadiju, stotinjak kilometara zapadno od Bagdada, objavili su irački zdravstveni izvori.

Još je pet osoba ranjeno u tom napadu, a zasad nema podataka o eventualnim američkim žrtvama.

U utorak navečer u sjevernoiračkome gradu Mosulu poginuo je jedan irački policajac kojemu se pod vozilom aktivirala eksplozivna naprava.

Očevici tvrde da su zapadno od Mosula, uz sirijsku granicu, američke snage nakon višednevnih borbi s pobunjenicima, koje su odnijele najmanje pedeset iračkih života, uklonile blokadu u gradu Talafaru.

Amerikanci su iz zloglasnoga zatvora Abu Ghraiba, blizu glavnoga grada, oslobodili 750 zatvorenika. U tom je objektu u travnju bilo 8.000 tisuća zatvorenika, a nakon čestih optužbi za zlostavljanje najnovijim je oslobađanjem taj broj smanjen na dvije tisuće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙