FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IRAK: DVA IRAČANA UBIJENA, 500 UHIĆENIH

MAHMUDIJA/TIKRIT, 5. rujna 2004. (Hina/AFP) - Dva Iračana su ubijena apet je ranjeno u nedjelju u zračnom napadu američkih snaga nedalekoBalada, 75 kilometara sjeverno od Bagdada, dok su u Latifiji, južno odBagdada, zajedničke američko-iračke snage uhitile 500 navodnihgerilaca, zaplijenivši pritom znatne količine oružja, doznaje izizvora Nacionalne garde.
MAHMUDIJA/TIKRIT, 5. rujna 2004. (Hina/AFP) - Dva Iračana su ubijena a pet je ranjeno u nedjelju u zračnom napadu američkih snaga nedaleko Balada, 75 kilometara sjeverno od Bagdada, dok su u Latifiji, južno od Bagdada, zajedničke američko-iračke snage uhitile 500 navodnih gerilaca, zaplijenivši pritom znatne količine oružja, doznaje iz izvora Nacionalne garde.

U zračnom napadu kod Balada, teže su ranjeni žena i dijete. Na upit novinara da li su prilikom akcije u Latifiji, pronađeni taoci, pripadnik Nacionalne garde je negativno odgovorio. On je tek pojasnio da je "operacija dobro vođena", te da je pronađena "velika količina eksploziva, pet bačvi po 300 litara TNT-a, protutenkovski projektili i minobacači".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙