FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Gust promet od Krapine prema Macelju

ZAGREB, 4. rujna 2004. (Hina) - Zbog gustog prometa na dijelu D1 odKrapine prema graničnom prijelazu Macelj vozi se u koloni uz smanjenubrzinu, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 4. rujna 2004. (Hina) - Zbog gustog prometa na dijelu D1 od Krapine prema graničnom prijelazu Macelj vozi se u koloni uz smanjenu brzinu, izvijestio je Hrvatski autoklub.

U ostalom dijelu zemlje promet teče bez većih zastoja, iznimno na dionicama na kojima su u tijeku radovi .

Tako je na autocesti A3 Slavonski Brod-Zagreb gdje se zbog obnove kolnika na više dionica promet odvija usporeno uz prometnu signalizaciju.

Zbog izvanrednih radova na dionici autoceste A1 Zagreb-Split između Otočca i Gospića, u tunelu Brezik zatvoren je vozni trak prema Splitu pa se promet odvija preticajnim. Brzina vožnje ograničena je na 40 km/h.

Na GP Macelj na izlazu iz zemlje kolona osobnih vozila duga je oko 5 km zbog čega policija do dalnjeg sva vozila preusmjerava na GP Lupinjak. Izlaz osobnih vozila je pojačan i na GP Bregana sa čekanjem oko pola sata. Na GP Bajakovu na ulazu je pojačan promet osobnih vozila sa čekanjem oko 2 sata dok na izlazu je pojačan teretni promet.

Na većini je graničnih prijelaza u Istri povremeno pojačan ulaz i izlaz osobnih vozila, no dužih čekanja na prijelaz nema. Ostalim se graničnim prijelazima zasada prometuje nesmetano.

U trajektnoj luci Mišnjak formirana je duža kolona vozila koja čeka na ukrcaj. U ostalim trajektnim lukama zasada nema dužih čekanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙