FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog magle na pojedinim prometnicama smanjena vidljivost

ZAGREB, 4. rujna 2004. (Hina) - Magla jutros smanjuje vidljivost naautocesti A1 Zagreb-čvor Bosiljevo od 17. km do Karlovca, mjestimicena dionici Bosiljevo-Mala Kapela-Brinje-Otočac, na A2 VelikaVes-Zabok-Zaprešić , A3 obilaznica Zagreba-Kutina-Nova Gradiąka i naA4 Breznički Hum-Sv. Helena-Zagreb, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 4. rujna 2004. (Hina) - Magla jutros smanjuje vidljivost na autocesti A1 Zagreb-čvor Bosiljevo od 17. km do Karlovca, mjestimice na dionici Bosiljevo-Mala Kapela-Brinje-Otočac, na A2 Velika Ves-Zabok-Zaprešić , A3 obilaznica Zagreba-Kutina-Nova Gradiąka i na A4 Breznički Hum-Sv. Helena-Zagreb, izvijestio je Hrvatski autoklub.

U većem se dijelu zemlje prometuje bez većih zastoja, iznimno na dionicama na kojima su u tijeku radovi .

Tako je na autocesti A3 Slavonski Brod-Zagreb gdje se zbog obnove kolnika na više dionica promet odvija usporeno uz prometnu signalizaciju.

Zbog izvanrednih radova, na dionici autoceste A1 Zagreb-Split između Otočca i Gospića, u tunelu Brezik zatvoren je vozni trak prema Splitu pa se promet odvija preticajnim. Brzina vožnje ograničena je na 40 km/h.

Danas je do 14 sati na važnijim državnim cestama zabranjen promet teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je izlaz osobnih vozila a na Bajakovu ulaz. Na graničnom prijelazu Bregana povremeno se formiraju kraće kolone na izlazu iz zemlje. Ostalim se graničnim prijelazima zasada prometuje nesmetano.

Trajekti plove redovno na svim linijama bez čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙