FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŽIVOT IMELDE MARCOS PRETVOREN U MJUZIKL

MANILA, 12. rujna 2004. (Hina/dpa) - Život bivše filipinske prve dameImelde Marcos pretvoren je u mjuzikl koji će svoju premijeru sljedećegodine imati u Sjedinjenim Državama, objavio je u nedjelju PhillippineDaily Inquirer.
MANILA, 12. rujna 2004. (Hina/dpa) - Život bivše filipinske prve dame Imelde Marcos pretvoren je u mjuzikl koji će svoju premijeru sljedeće godine imati u Sjedinjenim Državama, objavio je u nedjelju Phillippine Daily Inquirer.

List piše da će predstavu, nazvanu "Imelda", uprizoriti East West Players, vodeća azijsko-američka kazališna kompanija.

Direktor kompanije Tim Dang izjavio je da će predstava nalikovati na "Evitu", ali s više humora i opuštenosti, iako će biti bazirana na stvarnim činjenicama iz života Imelde Marcos.

Mjuzikl će pratiti Imeldin život od osvajanja prve nagrade na natjecanju ljepote u Manili pa sve do bijega na Havaje 1986. godine, kada je njezin suprug Ferdinand Marcos zbačen s vlasti.

Premijera će biti u svibnju sljedeće godine, a glavna glumica još nije odabrana.

Imelda Marcos postala je poznata diljem svijeta po svom ekstravagantnom ponašanju i 3.000 pari cipela u ormaru. Nakon 20 godina vlasti, njezin suprug je zbačen "narodnom revolucijom" i umro je u egzilu na Havajima 1989. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙