FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI HRVANJE - ZLATA ZA BATIROVA, TEDEJEVA, SANDERSONA I TAJMAZOVA

ATENA, 28. kolovoza (Hina) - Rus Mavlet Batirov osvojio je zlatnumedalju u hrvanju slobodnim stilom u kategoriji do 55 kilograma.
ATENA, 28. kolovoza (Hina) - Rus Mavlet Batirov osvojio je zlatnu medalju u hrvanju slobodnim stilom u kategoriji do 55 kilograma.

Rus je u finalnoj borbi pobijedio Amerikanca Stephena Abasa 9:1. U dvoboju za treće mjesto Japanac Chikara Tanabe je deklasirao grčkog hrvača Amirana Karntanova 7:0.

Zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma osvojio je Ukrajinac Elbrus Tedejev, koji je u finalu porazio Amerikanca Jamilla Kellya 5:1. U borbi za broncu Rus Makhač Murtazaliev je porazio kazahstanca Leonida Spiridonova 2:1.

Naslov olimpijskog pobjednika u kategoriji do 84 kilograma pripao je Amerikancu Caelu Sandersonu. Amerikanac je u finalnoj disciplini porazio Južnokoreanca Moon Eui Jaea 3:1. U susretu za treće mjesto Rus Sazhid Sazhidov je porazio Kunbanca Yoela Romera 5:3.

U posljednjoj disciplini hrvačkoj današnjeg programa, kategoriji do 120 kilograma slavio je Uzbekistanac Artur Tajmazov, koji je u finalu porazio Iranca Alireza Rezaei. U borbi za treće mjesto slavio je Turčin Aydin Polatci pobjedom 3:1 protiv Kazahstanca Marida Mutalimova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙