FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EKSPLOZIJE I SUKOBI POTRESAJU BAGDAD

BAGDAD, 12. rujna 2004. (Hina) - Dva iračka policajca i 12- godišnjidječak poginuli su u eksploziji automobila bombe u nedjelju u zapadnomdijelu Bagdada, a u sukobima u centru iračkog grada između američkevojske i gerilaca najmanje je pet osoba poginulo, javljaju agencije.
BAGDAD, 12. rujna 2004. (Hina) - Dva iračka policajca i 12- godišnji dječak poginuli su u eksploziji automobila bombe u nedjelju u zapadnom dijelu Bagdada, a u sukobima u centru iračkog grada između američke vojske i gerilaca najmanje je pet osoba poginulo, javljaju agencije.

Nešto ranije agencije su javila da je više od desetak eksplozija potreslo centar Bagdada i da se iznad Zelene zone, gdje se nalazi iračka privremena vlada, američko veleposlanstvo i druga veleposlanstva uzdiže gusti dim.

Kako je javila agencija Reuters, očevici su izjavili da je iz Sadr Cityja otvorena vatra iz minobacača u smjeru Zelene zone.

Kako pak javlja agencija France Presse, u centru Bagdada sukobili su se američka vojska i gerilci.

Dva američka helikoptera otvorila su vatru na ulicu Haifa na masu koja je okupila i plesala oko zapaljenog američkog tenka, javio je France Presse, dok Reuters dodaje da se radi o vozilu tipa Bradley.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙