FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FRANCUSKA PROCJENJUJE STRUČNI SASTAV ZA OSLOBAĐANJE TALACA

PARIZ, 11. rujna 2004. (Hina/AFP) - Francusko ministarstvo vanjskihposlova je objavilo u subotu da će izraditi procjenu svojih stručnjakau Bagdadu i Ammanu koji su tamo kako bi postigli oslobođenje dvojicefrancuskih novinara otetih prije tri tjedna.
PARIZ, 11. rujna 2004. (Hina/AFP) - Francusko ministarstvo vanjskih poslova je objavilo u subotu da će izraditi procjenu svojih stručnjaka u Bagdadu i Ammanu koji su tamo kako bi postigli oslobođenje dvojice francuskih novinara otetih prije tri tjedna.

"Radimo na procjeni našeg sastava u Bagdadu i Ammanu", izjavio je u priopćenju glasnogovornik ministarstva Herve Ladsous.

"Ekipa koju vodi Bernard Emie, direktor za sjevernu Afriku i Srednji Istok, danas je u Bagdadu kako bi to obavio", dodao je glasnogovornik.

Michel Barnier je rekao u petak u vezi otmice da će Francuska nastaviti raditi na oslobođenju novinara i da vjeruje da je to moguće.

Barnier je rekao da Francuska "ima ozbiljne informacije prema kojima se s njima dobro postupa i živi su".

Christiana Chesnota (Radio France internatinale) i Georgesa Malbrunota (Le Figaro) otela je 20. kolovoza Islamska vojska u Iraku i obznanila je u priopćenju objavljenom na internet stranici da će "uskoro" objaviti odluku o njihovoj sudbini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙