FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

gospić: 11 godina od akcije medački džep

GOSPIĆ, 9. rujna 2004. (Hina) - Povodom 11. obljetnice od izvođenjavojno-redarstvene akcije Medački džep kada su na današnji dan 1993.pripadnici HV-a i MUP-a odbacili srpskog agresora koji je svakodnevnogranatirao Gospić, izaslanstva Grada, Ličko-senjske županije, HV-a iudruga iz Domovinskog rata, položila su vijence i zapalila svijeće naspomenik poginulim hrvatskim branitelja i civilnim žrtvama rata i naSredišnji križ na Gradskom groblju.
GOSPIĆ, 9. rujna 2004. (Hina) - Povodom 11. obljetnice od izvođenja vojno-redarstvene akcije Medački džep kada su na današnji dan 1993. pripadnici HV-a i MUP-a odbacili srpskog agresora koji je svakodnevno granatirao Gospić, izaslanstva Grada, Ličko-senjske županije, HV-a i udruga iz Domovinskog rata, položila su vijence i zapalila svijeće na spomenik poginulim hrvatskim branitelja i civilnim žrtvama rata i na Središnji križ na Gradskom groblju.

"Odavanjem počasti prisjećamo se svih branitelja koji su dali živote i dio sebe u obrani Gospića i domovine, toga dana prije 11 godina Gospić se oslobodio svakodnevnog neprijateljskog raketiranja i u grad se vratio normalan život. Počele su raditi ustanove, gradska uprava i škole", rekao je gradonačelnik Milan Kolić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙