FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TRI GODINE ŽIVIO OD PLJAČKANJA ŠKRABICA U EUROPSKIM CRKVAMA

RENNES, 21. kolovoza 2004. (Hina) - Policajci u mjestu Fouesnant nazapadu Francuske uhitili su muškarca koji je priznao kako je trigodine živio od pljačkanja škrabica u francuskim i europskim crkvama,priopćila je policija u subotu.
RENNES, 21. kolovoza 2004. (Hina) - Policajci u mjestu Fouesnant na zapadu Francuske uhitili su muškarca koji je priznao kako je tri godine živio od pljačkanja škrabica u francuskim i europskim crkvama, priopćila je policija u subotu.

Od krađi u crkvama u tom malom bretonskom mjestu, objasnio je, uspio je kupiti automobil kojim je krenuo na put po Francuskoj, a zatim je "proširio posao" na Belgiju, Nizozemsku, Luksemburg i Njemačku.

Tridesetšestogodišnji kradljivac priveden je kad ga je prijavio susjed koji ga je zatekao na djelu.

U pretresu stana i automobila policajci su pronašli više od pet tisuća eura i 16 šipki s dvostranom samoljepljivom trakom kojima je "pecao" novčanice iz škrabica.

Zahvaljujući "djelatnosti" od koje je živio tri godine, kako piše list Ouest France, kradljivac je kupio zemljište, čamac i GPS. Trenutačno je u pritvoru gdje čeka suđenje zakazano za 8. listopada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙