FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ADECCO OSTVARIO 11 POSTO VIŠU ZARADU

ZUERICH, 7. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Adeccova neto dobit u drugomovogodišnjem tromjesečju porasla je 11 posto, na 95 milijuna eura,izvijestila je danas ta najveća agencija za privremeno zapošljavanje usvijetu.
ZUERICH, 7. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Adeccova neto dobit u drugom ovogodišnjem tromjesečju porasla je 11 posto, na 95 milijuna eura, izvijestila je danas ta najveća agencija za privremeno zapošljavanje u svijetu.

Zahvaljujući jednokratnom dobitku od prodaje Internet kompanije za traženje posla u visini od 30 milijuna eura, ta je kompanija uspjela većim dijelom nadoknaditi troškove revizije od 41 milijun eura, vezane za krizu s pogrešnim računovodstvenim izvješćivanjem.

Oporavak na tržištu rada uslijed uzleta globalnog gospodarstva podiglo je prihode Adeccoa u tome razdoblju za šest posto, na 4,3 milijarde eura, premašivši očekivanja analitičara.

Adecco se smatra predskazivačem ekonomskog rasta, budući kompanije tendiraju prvo privremeno zapošljavati djelatnike, a zatim za stalno. Tvrtke za privremeno zapošljavanje bilježe boom kako kompanije očekuju porast poslovnih aktivnosti te preferiraju privremeno zapošljavati kako bi izbjegle troškove povezane sa stalnim zaposlenjima.

U Adeccou očekuju nastavak jačanja potražnje za privremenim zapošljavanjem i iduće godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙