FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: PROMET POJAČAN, BEZ DULJIH ČEKANJA; NA ZAGREBAČKOJ OBILAZNICI USPORENO ZBOG SUDARA

ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Pojačan je promet na cestama što odpriobalja idu prema unutrašnjosti, no zasad nigdje nema duljihzastoja, a zbog očevida teže prometne nesreće na dionici Zagrebačkeobilaznice južnom stranom od Buzina do mosta Sava promet tečezaustavnom trakom, izvijestio je poslijepodne Hrvatski autoklub(HAK).
ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Pojačan je promet na cestama što od priobalja idu prema unutrašnjosti, no zasad nigdje nema duljih zastoja, a zbog očevida teže prometne nesreće na dionici Zagrebačke obilaznice južnom stranom od Buzina do mosta Sava promet teče zaustavnom trakom, izvijestio je poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

Prema prvim informacijama zagrebačke policije, u sudaru teretnog vozila, kombija i osobnog automobila, koji se dogodio oko 13,30 sati između Buzina i Ivanje Rijeke, dvije osobe su ozlijeđene, a zbog preusmjeravanja prometa preko zaustavnog trajka stvorila se kolona vozila od oko 800 metara.

Iz HAKa- upozoravaju da su poslijepodne mogući povremeni zastoji na dionicama autoceste A1 Split-Zagreb (čvor Pirovac, izlaz Zadar I i II, tunel Sveti Rok, obilaznica kod budućeg tunela Mala Kapela, naplata Bosiljevo). Na naplatnim kućicama pred Zagrebom u Lučkom kolona vozila duga je oko 5 kilometara, a izlazi se u devet kolona. Gušći promet i kolone očekuju se i na Krčkom mostu i od Križišća prema Oštrovici (za autocestu Rijeka-Zagreb), te na dionicama autoceste A3 Županja-Slavonski Brod-Zagreb.

Do 23 sata, na važnijim državnim cestama, zabrana je prometa teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona

Na pojedinim dionicama Jadranske magistrale, te cestama kroz Gorski Kotar i Liku, mogući su odroni kamenja, pa valja voziti pozornije.

Za izlaz na graničnom prijelazu Macelj kolona je duga 3 do 4 kilometra i spojena je sa slovenskom carinom, a duga je kolona i na prijelazu Lupinjak. Na Bregani je kolona duga oko 500 metara i spojena je sa slovenskom carinom.

Za prolaz kroz Bajakovo i ulaz u Hrvatsku osobna vozila i autobusi u koloni duljoj od deset kilometara na prijelaz čekaju više sati. S duljim čekanjem i s kolonama unutar teritorija BiH prelazi se preko granice u Slavonskom Brodu, Staroj Gradišci i Županji. Na prijelazima Kaštel, Plovanija, Pasjak i Rupa povremeno je pojačan izlaz i ulaz, no, zasad, bez duljih čekanja.

U trajektnim pristaništima nema duljih čekanja na ukrcaj, a trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙