FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISLAMISTIČKA WEB-STRANICA: VATIKAN ĆE BITI POŠTEĐEN U NAPADIMA NA ITALIJU

DUBAI, 29. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Skupina povezana sterorističkom organizacijom Al-Qaidom izjavila je da će poštedjetiVatikan u napadima koje planira izvesti na Italiju i njezinapredsjednika vlade Silvija Berlusconija, kaže se u priopćenju koje jeu nedjelju objavljeno na Internetu.
DUBAI, 29. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Skupina povezana s terorističkom organizacijom Al-Qaidom izjavila je da će poštedjeti Vatikan u napadima koje planira izvesti na Italiju i njezina predsjednika vlade Silvija Berlusconija, kaže se u priopćenju koje je u nedjelju objavljeno na Internetu.

"Brigade Abu Hafs al-Masri ističu da Vatikan neće biti meta napada", stoji u priopćenju.

"Napast ćemo samo osjetljiva mjesta koja će smeće od talijanskih vojnika natjerati da odu iz Iraka", dodaje se u priopćenju koje su potpisale "Brigade Abu Hafs al-Masri - europski bataljun".

Ta je skupina 20. kolovoza obnovila prijetnje napadima na Italiju i Europu, jer Rim nije poštovao ultimatum i povukao svoje vojnike iz Iraka a druge europske zemlje prezrele su primirje koje im je ponudio vođa terorističke mreže al-Qaide Osama bin Laden.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙