FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TAJLAND: TKO URIN POPIJE, ŽIVI ZDRAVIJE

BANGKOK, 4. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Ispijanje urina može uklonitiprobleme sa sinusima, sijedoj kosi vratiti boju i čak izliječiti rak,tvrdi tajlandska znanstvenica nakon što je proučavala lokalne budistekoji se koriste tako neobičnom praksom.
BANGKOK, 4. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Ispijanje urina može ukloniti probleme sa sinusima, sijedoj kosi vratiti boju i čak izliječiti rak, tvrdi tajlandska znanstvenica nakon što je proučavala lokalne budiste koji se koriste tako neobičnom praksom.

Ratree Cheepudomwit, znanstvenica koji se bavi tajlandskom tradiconalnom i alternativnom medicinom, tvrdi da šalica urina dnevno čini čuda za zdravlje od glave do pete. Barem za one ljude koje je ona proučavala

Ona je provela izvjesno vrijeme u društvu 250 pripadnika Santi Asokea, strogog budističkog pokreta, koji svakodnevno piju tuđ urin. "Njih čak 87 posto tvrdi da od toga imaju velike zdravstvene koristi. Od rješavanja benignih problema poput prhuti i sijedih vlasi, pa sve do sinusitisa i raka", kaže znanstvenica.

Jedini je problem što ovaj "eliksir" nekima malo teže pada na želudac. Otprilke svaki deseti ima probavnih problema, najčešće dijareju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙