FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BIJELA KUĆA: ZA SVAKI IZGUBLJENI ŽIVOT KRIVI SU TERORISTI

WASHINGTON, 4. rujna 2004. (Hina/AP) - Odgovornost za svaki izgubljeniživot tijekom akcije oslobađanja talaca u školi u Beslanu u SjevernojOsetiji snose teroristi, priopćila je u petak Bijela kuća.
WASHINGTON, 4. rujna 2004. (Hina/AP) - Odgovornost za svaki izgubljeni život tijekom akcije oslobađanja talaca u školi u Beslanu u Sjevernoj Osetiji snose teroristi, priopćila je u petak Bijela kuća.

"Nema nikakva opravdanja za uzimanje nevinih života. Barbarska priroda tog terorističkog napada je odurna. Sjedinjene Države stoje uz Rusiju u globalnoj borbi protiv terorizma", rekao je glasnogovornik Bijele kuće Scott McClellan.

Operacija ruskih snaga u Beslanu gdje je došlo do velike talačke krize završena je u noći s petka na subotu, a ministarstvo zdravstva Sjeverne Osetije objavilo je da je više od dvjesto osoba poginulo.

"Naše su misli s ruskim narodom. Izražavamo najdublju sućut žrtvama", rekao je McClellan i dodao da je američki predsjednik George W. Bush bio izvještavan o krizi u Sjevernoj Osetiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙