FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INDIJA: NOVA ODREDBA O "UHIĆENJU" KRAVA KOJE UGROŽAVAJU PROMET

NEW DELHI , 3. rujna 2004. (Hina/dpa) - Svete indijske krave, uskorobi, zajedno s ostalom stokom, mogle biti odvođene u posebne, novedijelove zatvorskih zgrada koje će nalikovati štalama, nakon odredbepredsjednika središnje države Madhya Pradesh Babulala Gaura da se sveživotinje koje budu slobodno šetale gradovima ometajući pritomprometovanje i ugrožavajući živote vozača, pješaka i biciklista -privedu, izvijestio je u petak list Telegraph.
NEW DELHI , 3. rujna 2004. (Hina/dpa) - Svete indijske krave, uskoro bi, zajedno s ostalom stokom, mogle biti odvođene u posebne, nove dijelove zatvorskih zgrada koje će nalikovati štalama, nakon odredbe predsjednika središnje države Madhya Pradesh Babulala Gaura da se sve životinje koje budu slobodno šetale gradovima ometajući pritom prometovanje i ugrožavajući živote vozača, pješaka i biciklista - privedu, izvijestio je u petak list Telegraph.

Stoka koja slobodno šeće napučenim ulicama većine indijskih gradova svakodnevna je pojava i predstavlja velik problem za promet te dovodi u opasnost njihovo stanovništvo.

Gaur je nedavno na mjestu predsjednika Madhye Pradesha naslijedio Umu Bhartija koji je često fotografiran kako hrani stoku na ulicama i cestama velikih indijskih gradova. On je bio zagovornik ideje o poticanju ekonomije koja bi se temeljila na dobiti od svetih indijskih životinja, krava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙