FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SLJEME SMANJILO GUBITAK

ZAGREB, 2. rujna 2004. (Hina) - Tvrtka za proizvodnju i prometpoljoprivrednih proizvoda Sljeme iz Zagreba, u prvih je šest mjeseciove godine poslovala s neto gubitkom od deset milijuna kuna, što jesmanjenje gubitka u odnosu na isto razdoblje lani kada je iznosio 17,6milijuna kuna.
ZAGREB, 2. rujna 2004. (Hina) - Tvrtka za proizvodnju i promet poljoprivrednih proizvoda Sljeme iz Zagreba, u prvih je šest mjeseci ove godine poslovala s neto gubitkom od deset milijuna kuna, što je smanjenje gubitka u odnosu na isto razdoblje lani kada je iznosio 17,6 milijuna kuna.

Prema podacima o poslovanju koje je tvrtka dostavila Varaždinskoj burzi, ukupni su prihodi u spomenutom razdoblju iznosili 58,96 milijuna kuna i bili su 12,5 posto manji, a ukupni su rashodi smanjeni za 18,8 posto, na 68,98 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji ostvareni su u iznosu od 55,4 milijuna kuna, odnosno, smanjeni su za 11,3 posto, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu porasli sa 732 tisuće kuna, na 1,7 milijuna kuna.

Tvrtka ima 394 zaposlena radnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙