FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KOMADINA: POTREBNA ULAGANJA U KOMUNALNU INFRASTRUKTURU Primorsko-goranske županije

RIJEKA,1. rujna(Hina) - Primorsko-goranski župan Zlatko Komadinaistaknuo je danas kako je ova godina po svim dosadašnjim pokazateljimaza sve glavne gospodarske grane u županiji najbolja dosadašnja godinaod osamostaljenja Hrvatske, te je naglasio da će za daljnji razvojbiti potrebna velika ulaganja u komunalnu infrastrukturu.
RIJEKA,1. rujna(Hina) - Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina istaknuo je danas kako je ova godina po svim dosadašnjim pokazateljima za sve glavne gospodarske grane u županiji najbolja dosadašnja godina od osamostaljenja Hrvatske, te je naglasio da će za daljnji razvoj biti potrebna velika ulaganja u komunalnu infrastrukturu.

Dodao je da je turizam u županiji desegao prijeratne rezultate te da je isti slučaj i s riječkom lukom i brodogradilištem "3. maj".

Od infrastrukturnih projekata treba prije svega dovršiti prometnu mrežu, rekao je župan Komadina.ž

Najkasnije do 2008. godine mora biti dovršena prometnica s četiri traka na cijeloj duljini od slovenske granice do Žute Lokve te četverotračna autocesta do Zagreba, dodao je.

Najavio je uskoro susret s ministrom zdravstva Andrijom Hebrangom, kao prvi inicijalni susret vezan uz projekt izgranje nove riječke bolnice na Trsatu. Razgovarat će se o načinu zatvaranja financijske strukture.

Govoreći o jučerašnjoj smjeni Nadzornog odbora "3. maja" župan Komadina je ustvrdio da je neuobičajeno da se smjenjuje Nadzorni odbor koji je po svim kriterijima proglašen kvalitetnim.

Ocijenio je da je problematičan način njegove smjene, ne dovodeći u pitanje pravo vlasnika da to učini.

Župan Komadina napomenuo je i da mandat NO redovito završavao u ožujku 2005. te da se tada mogao smjeniti ako je bilo potrebe za time. Izrazio je nadu da se neće nastaviti sa smjenama u upravljačkoj strukturi toga riječkog brodogradilišta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙