FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12.30 SATI

ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske u 12.30 sati
ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske u 12.30 sati

ZAGREB - Udruga Magistra justicija ustvrdila je danas da nereagiranje ministra zdravstva Andrije Hebranga na njihova učestala upozorenja na nepravilnosti u sustavu ljekarništva pokazuje da ministar podržava korupciju u hrvatskom zdravstvu. U Udruzi Magistra justicija ističu kako se Hebrang oglušio na njihova višekratna upozorenja na, kako kažu, korumpirani sustav ljekarništva koji pogoduje privatnim interesima, sukob interesa u Hrvatskoj ljekarničkoj komori, neustavne i nezakonite propise te otvaranje ljekarni mimo zakona.

ZAGREB - Dva dana nakon uklanjanja spomen obilježja zapovjedniku ustaške Crne legije Juri Francetiću u Slunju policija je ispred hotela Park u Otočcu pronašla fotokopiju njegove fotografije ispod koje piše "Ovo je moj grad-ovdje mi je mjesto". Fotokopija fotografije s tekstom i potpisom Jure Francetića bila je postavljena ispred postolja koji je pripremljen za postavljanje gradskog sata, a pronašli su je policajci Policije postaje u Otočcu, inače, Francetićevom rodnom mjestu. U PU ličko-senjskoj ne znaju tko je ispred hotela postavio fotokopiju Francetićeve fotografije.

ZAGREB - Na većini cesta vozi se bez zastoja, uz promet srednje jakosti, a tek je nešto gušći na dionicama Jadranske magistrale na prilaznim cestama turističkih središta i na autocesti Županja-Slavonski Brod-Zagreb. U poslijepodnevnim satima, očekuje se pojačan promet iz Dalmacije i Istre prema unutrašnjosti i graničnim prijelazima sa Slovenijom, izvijestio je danas Hrvatski autoklub. Od 12 do 23 sata, na važnijim državnim cestama zabranjen je promet teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙