FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AL-SADR REKAO SVOJIM SLJEDBENICMA DA OKONČAJU BORBE U IRAKU

BAGDAD/KAIRO, 30. kolovoza 2004. (Hina/dpa) - Radikalni šijitskiklerik Moqtada al Sadr pozvao je svoje sljedbenike da okončaju borbe usvim iračkim gradovima, rekao je u ponedjeljak Sadrov savjetnik, aprenijele su arapske televizijske postaje.
BAGDAD/KAIRO, 30. kolovoza 2004. (Hina/dpa) - Radikalni šijitski klerik Moqtada al Sadr pozvao je svoje sljedbenike da okončaju borbe u svim iračkim gradovima, rekao je u ponedjeljak Sadrov savjetnik, a prenijele su arapske televizijske postaje.

"S obzirom na situaciju u Najafu i pokrajinama...pozivamo sve članove Mehdijeve vojske da prekinu vatru osim u slučaju samoobrane i da budu strpljivi sve dok se ne objavi politički program koji planiraju Sadrovi sljedbenici", rekao je Sadrov glasnogovornik Al al Smeisim, a penijela je televizijska postaja libanonskog Hezbolaha.

Glasnogovornik je rekao da će Sadrov pokret sada sudjelovati u politici i da se sprema objaviti planove za veliki politički program. Dodao je da je pokret pozvao sve strane vojnike da napuste središta iračkih gradova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙