FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kaznena prijava protiv TALIJANSKIh KRIJUMČAra PREPELICA

VINKOVCI, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Djelatnici hrvatske carinepronašli su jučer na međunarodnom graničnom prijelazu u Bajakovu uosobnom automobilu marke "fiat" talijanskih registracijskih oznaka 227komada smrznutih i očišćenih prepelica, priopćila je danasvukovarsko-srijemska Policijska policija.
VINKOVCI, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Djelatnici hrvatske carine pronašli su jučer na međunarodnom graničnom prijelazu u Bajakovu u osobnom automobilu marke "fiat" talijanskih registracijskih oznaka 227 komada smrznutih i očišćenih prepelica, priopćila je danas vukovarsko-srijemska Policijska policija.

U automobilu su se nalazila trojica talijanskih državljana koji su s krijumčarenim pticama pokušali ući u Hrvatsku i protiv njih je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima zbog izbjegavanja carinskog nadzora.

Sličan događaj zbio se na graničnom prijelazu u Bajakovu 27. kolovoza kad su carinski djelatnici u terenskom automobilu marke "toyota", također talijanskih registracijskih oznaka, pronašli u pričuvnom hladioniku 650 komada smrznutih očišćenih prepelica.

Protiv talijanskog državljanina koji je upravljao vozilom također je podnesena kaznena prijava zbog izbjegavanja carinskog nadzora.

Tri sata nakon što su 29. kolovoza carinici na Bajakovu pronašli 227 komada smrznutih i očišćenih prepelica na istom graničnom prijelazu policijski službenici otkrili su da sedmero talijanskih državljana na izlasku iz Hrvatske nisu prijavili lovačko oružje i streljivo pri ulasku u Hrvatsku na međunarodnom graničnom prijelazu u Bregani.

Sa zahtjevom za pokretanje prekršajnog postupka sedmorica će Talijana biti sprovedena na Prekršajni sud u Vinkovcima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙