FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Drnju poginuo motociklist

KOPRIVNICA, 15. kolovoza 2004. (Hina) - Vozač motocikla Mladen E.(1961.) iz Koprivnice umro je danas od posljedica prometne nesrećekoja se dogodila na državnoj cesti D41 u Drnju, doznaje se uPolicijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.
KOPRIVNICA, 15. kolovoza 2004. (Hina) - Vozač motocikla Mladen E. (1961.) iz Koprivnice umro je danas od posljedica prometne nesreće koja se dogodila na državnoj cesti D41 u Drnju, doznaje se u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.

On je na posuđenom motociklu "Ducati" zagrebačkih registarskih oznaka, vozeći iz Peteranca, u Drnju počeo pretjecati Alojziju P. (1943.) iz Peteranca koja je vozila bicikl u istom smjeru, te pokušala skrenuti nalijevo prema mjesnom groblju.

Pritom je došlo do sudara i pada motociklista i biciklistkinje na kolnik te su oboje ozlijeđeni i prevezeni u koprivničku Opću bolnicu.

Biciklistica Alojzija P. zadobila je teške tjelesne povrede a Mladen E. je nakon sat i pol preminuo od zadobivenih teških povreda, izvijestila je PU koprivničko-križevačka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙