FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INDONEZIJA: STRANKA GOLKAR PODRŽAT ĆE SUKARNOPUTRI U DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA

DŽAKARTA, 16. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Golkar, stranka bivšegindonezijskog diktatora Suharta, najavila je da će poduprijetipredsjednicu Megawati Sukarnoputri u drugome krugu predsjedničkihizbora koji će se održati idući mjesec, piše u ponedjeljak "JakartaPost".
DŽAKARTA, 16. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Golkar, stranka bivšeg indonezijskog diktatora Suharta, najavila je da će poduprijeti predsjednicu Megawati Sukarnoputri u drugome krugu predsjedničkih izbora koji će se održati idući mjesec, piše u ponedjeljak "Jakarta Post".

Golkar je pobijedio na izborima održanima 5. travnja, no njegov kandidat u prvom krugu predsjedničkih izbora, general Wiranto, bio je tek treći u srpnju i eliminiran je iz drugog kruga koji će se održati 20. rujna.

Sama je predsjednica Megawati u ponedjeljak izjavila da je njezina vlada stabilizirala ekonomiju i primjenila oštre mjere protiv militanata i separatista.

U svome godišnjem obraćanju naciji Megawati je kazala da je, unatoč svim nedostacima u borbi protiv korupcije u zemlji koja je omela toliko potrebna strana ulaganja u Indoneziju, njezina vlada stabilizirala gospodarstvo nakon azijske finacijske krize krajem 90-ih godina.

Također je istaknula da predviđa gospodarski rast od 5,4 posto u 2005. godini, a inflacija bi trebala biti smanjena sa sedam posto na 5,5 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙