FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U splitskoj bolnici PREMINULA ČEHINJA STRADALA NA MOTOCIKLU U MARUŠIĆIMA

SPLIT, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Češka državljanka Sylva Vanousova(1972.) preminula je u splitskoj Kliničkoj bolnici od posljedicateških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći što se danas u 9,20sati dogodila na Jadranskoj magistrali kod Marušića.
SPLIT, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Češka državljanka Sylva Vanousova (1972.) preminula je u splitskoj Kliničkoj bolnici od posljedica teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći što se danas u 9,20 sati dogodila na Jadranskoj magistrali kod Marušića.

Nesreća se dogodila kad je vozač motocikla "jamache" čeških registracijskih oznaka VOJ-4088, vozeći iz Makarske prema Splitu, zbog neprilagođene brzine prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s osobnim automobilom marke "audi" njemačkih registracijskih oznaka, nakon čega se motocikl prevrnuo na kolnik.

Vozač motocikla D.J. (1972.) također je teško ozlijeđen i liječnici se u splitskoj bolnici bore za njegov život, a njegova je suputnica preminula od posljedica ozljeda u 11,25 sati, doznaje se u PU.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙