FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: BRITANCI PROSVJEDOVALI NAKON OZLJEDE PLIVAČICE PRICE

ATENA, 16. kolovoza (Hina/Reuters) - Dužnosnici britanskereprezentacije najavili su prosvjed kod Međunarodnog olimpijskogodbora (MOO) nakon što je plivačica Sarah Price ozlijedila noge nedugoprije početka polufinale utrke na 100 metara leđno.
ATENA, 16. kolovoza (Hina/Reuters) - Dužnosnici britanske reprezentacije najavili su prosvjed kod Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) nakon što je plivačica Sarah Price ozlijedila noge nedugo prije početka polufinale utrke na 100 metara leđno.

Price, koja je zadobila porezotine na obje potkoljenice, utrku je završila posljednja nakon što je vjerojatno skočila, kako tvrde dužnosnici britanskog tima, na podvodnu kameru prilikom zagrijavanja u glavnom bazenu 35 minuta prije utrke.

Britanc su zatražili promjenu rasporeda utrke kako bi Price imala vremena da se oporavi, ali njihov zahtjev nije prihvaćen.

"To bi trebale biti poštene igre i ovo očito nije fer prema našoj sportašici", rekao je manager britanskog tima Craig Hunter i najavio žalbu Britanskom olimpijskom odboru i Međunarodnom olimpijskom odboru.

Price je bila vrlo nesretna. Rekla je da su ozljede jako bolne ali da nije bilo govora o tome da ne pliva. "Ponosna sam što sam plivala, ali ne treniram četiri godine da bi se onda dogodilo tako nešto. To je teško prihvatiti da na OI izgubiš zbog takvog bizarnog razloga," kazala je britanska plivačica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙