FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: JENSENU MILIJUN DOLARA ZA POBJEDU I REKORD

ATENA, 11. kolovoza (Hina/Reuters) - Američki plivački savez (USAS)nagradit će Larsena Jensena s milijun dolara ukoliko na Olimpijskimigrama u Ateni u utrci na 1.500 metara pobijedi Australca GrantaHacketta i pritom postavi novi svjetski rekord.
ATENA, 11. kolovoza (Hina/Reuters) - Američki plivački savez (USAS) nagradit će Larsena Jensena s milijun dolara ukoliko na Olimpijskim igrama u Ateni u utrci na 1.500 metara pobijedi Australca Granta Hacketta i pritom postavi novi svjetski rekord.

"Mislim da je to nemoguća misija. Možda mogu pobijediti Australca, ali teško je očekivati i svjetski rekord," kazao je 18-godišnji Amerikanac koji trenutačno ima drugo vrijeme na svijetu iza Hacketta. Međutim, njegov najbolji rezultat je slabiji za više od 20 sekundi od Hackettovog i svjetskog rekorda (14:34.56).

USAS je ponudila i milijun dolara bonusa za američku plivačicu koja osvoji zlatnu medalju i ispliva svjetski rekord na 800 metara. Trenutačno rekord drži Amerikanka Janet Evans, koja je u kolovozu 1989. godine 800 metara preplivala za 8:16.22.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙