FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VINDIJI 25 ZLATNIH MEDALJA NA "42.POMURSKOM SEJMU"

ČAKOVEC, 18. kolovoza 2004. (Hina) - Varaždinska "Vindija", naocjenjivanju koje prethodi 42. Pomurskom sejmu koji se održava uGornjoj Radgoni, za svoje je proizvode osvojila 5 velikih zlatnihmedalja, 20 zlatnih, 14 srebrnih te 6 brončanih odličja, objavio jedanas u Čakovcu direktor "Pomurskog sejma" Janez Erjavec.
ČAKOVEC, 18. kolovoza 2004. (Hina) - Varaždinska "Vindija", na ocjenjivanju koje prethodi 42. Pomurskom sejmu koji se održava u Gornjoj Radgoni, za svoje je proizvode osvojila 5 velikih zlatnih medalja, 20 zlatnih, 14 srebrnih te 6 brončanih odličja, objavio je danas u Čakovcu direktor "Pomurskog sejma" Janez Erjavec.

U ocjenjivanju vina najuspješnije je bilo vino 'Traminac' iz 1998. proizvođača Petrač d.o.o. iz Zagreba osvojivši šampionsku titulu u konkurenciji 623 uzorka.

Za ocjenjivanje mesa i mesnih proizvoda, sokova, vina, mlijeka i mliječnih proizvoda prijavile su se hrvatske tvrtke Lura, Sirko, Naturaagro, Paška sirana, Peranić Joso i Sekana, Vindija, Danica, Compari, Pršutana, Petrač, AgroMeđimurje, Bodren, Vladimir Mirić, obiteljski podrum Mlinarić, obrt Robi, Josip Siljan, Vino Lovrec, Vinski podrum Belje.

Erjavec je predstavio i program ovogodišnjeg 42. međunarodnog poljoprivredno-prehrambenog sajma koji će se u Gornjoj Radgoni održati od 28. kolovoza do 3. rujna. Kako su uz 60 popratnih događaja planirana brojna stručna savjetovanja i izlaganja, ovogodišnji Sajam u Radgoni simbolično je nazvan "Sajmom novosti".

Na Sajmu će se, kako je najavljeno, predstaviti 1.410 izlagača iz 21 države uključujući Hrvatsku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙