FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PROTEKLI VIKEND NAPLAĆENO 22,25 MILIJUNA KUNA CESTARINA

ZAGREB, 16. kolovoza 2004. (Hina) - Na hrvatskim autocestama, popodacima Hrvatskih autocesta (HAC) i tvrtke Autocesta Rijeka-Zagreb(ARZ), od petka do nedjelje naplaćeno je ukupno 22,25 milijuna kunacestarina, što je nešto manje nego vikend prije kada je naplaćeno22,71 milijun kuna cestarina.
ZAGREB, 16. kolovoza 2004. (Hina) - Na hrvatskim autocestama, po podacima Hrvatskih autocesta (HAC) i tvrtke Autocesta Rijeka-Zagreb (ARZ), od petka do nedjelje naplaćeno je ukupno 22,25 milijuna kuna cestarina, što je nešto manje nego vikend prije kada je naplaćeno 22,71 milijun kuna cestarina.

Na autocesti Rijeka - Zagreb tijekom proteklog vikenda evidentirano je 184.987 naplata cestarina ili jedan posto više nego vikend prije, pri čemu je uprihođeno 5,89 milijuna kuna, kazao je u ponedjeljak direktor Sektora naplate cestarine u tvrtki ARZ Mario Juzvišen.

Na autocestama pak u nadležnosti HAC-a, tijekom prošlog vikenda evidentirane su 495.883 naplate cestarina, a iznos naplaćene cestarine iznosio je 16,36 milijuna kuna.

Na autocesti Zagreb - Split tijekom tri dana prošlog vikenda najviše je cestarine naplaćeno na dionici od prometnog čvora Brinje do Pirovac i to 6,41 milijuna kuna od ukupno 143.687 naplata. Na dionici te autoceste od Vrpolja do Dugopolja naplaćeno je oko 470 tisuća kuna cestarine.

Na čvoru Bosiljevu, od kojeg naplatu cestarine u većem dijelu ubire ARZ, a u manjem HAC, HAC je uprihodio oko 679 tisuća kuna.

Na autocesti Zagreb-Županja prihod od cestarina iznosio je nešto više od šest milijuna kuna, dok je na autocesti Zagreb - Goričan od cestarina ubrano oko 1,56 milijuna kuna. Na autocesti Zagreb - Bregana naplaćeno je protekli vikend oko 237 tisuća kuna, dok je na Krčkom mostu HAC uprihodio 930,5 tisuća kuna cestarine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙