FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: PAD BROJA TURISTA U ITALIJI I KONKURENCIJA HRVATSKE

ZAGREB, 18. kolovoza 2004. (Hina) - Pad broja turista na rivijeramatalijanske regije Marche ove je godine očit, ocijenio je za IlMessaggero Nino Capriotti, povjerenik za turizam područja AscoliPiceno, ustvrdivši kako je toj talijanskoj regiji Hrvatska ove godineotela velik dio turističkog tržišta.
ZAGREB, 18. kolovoza 2004. (Hina) - Pad broja turista na rivijerama talijanske regije Marche ove je godine očit, ocijenio je za Il Messaggero Nino Capriotti, povjerenik za turizam područja Ascoli Piceno, ustvrdivši kako je toj talijanskoj regiji Hrvatska ove godine otela velik dio turističkog tržišta.

Nakon ovogodišnjih turističkih rezultata došlo je vrijeme da turistički djelatnici počnu pripreme za budućnost, što za južnu obalu regije Marche znači sučeljavanje s konkurencijom, piše list prenoseći izjavu povjerenika Capriottija koji tvrdi: "Hrvatska je ta koja nam je uzela dobar komad tržišta, počevši od Nijemaca i stranaca općenito. Moramo se suočiti s tom stvarnošću i u cjelini razmotriti i konkurentnost u pitanju cijena".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙