FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TOMČIĆ U ZADRU NA sVRŠETKU LJETNE AKADEMIJE MLADIH HSS-A

ZADAR, 13. kolovoza 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatske seljačkestranke (HSS) Zlatko Tomčić sudjelovao je danas u radu Ljetneakademije mladih HSS-a koja se ovaj tjedan održava u Zadru.
ZADAR, 13. kolovoza 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) Zlatko Tomčić sudjelovao je danas u radu Ljetne akademije mladih HSS-a koja se ovaj tjedan održava u Zadru.

Nakon susreta s mladima HSS-a Tomčić je novinarima izjavio kako je "ta akademija potvrda da HSS ima izvrsnu infrastrukturu, u smislu pripreme mladih za politiku".

Upitan da komentira inicijativu za postavljanje spomen-ploče Mili Budaku u Svetom Roku, predsjednik HSS-a je rekao da je to "vraćanje politike u prošlost". "Hrvatska politika ima mnogo važnijih pitanja od toga. Primjerice, stvoriti pozitivno ozračje u gospodarstvu kudikamo je bitnije. A oni kojima je do zabave s Budakom neka se zabavljaju", rekao je Tomčić.

Govoreći o idućim lokalnim izborima, procijenio je da će "HSS, zajedno sa SDP-om, nadmašiti HDZ u mnogim općinama i gradovima". Ustvrdio je i da je HDZ-ova politika na državnoj razini "nesustavna, smušena i bezidejna".

U radu Sedme ljetne akademije mladih HSS-a, koja je danas završila rad, sudjelovalo je oko 70 članova stranke, a priredila su je Sveučilišna organizacija mladih HSS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙