FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: ŠIVOLIJA U SUBOTU PROTIV VENEZUELANCA MUNOZA MATE

ATENA, 13. kolovoza (Hina) - Hrvatski predstavnik u poluteškojkategoriji (do 81 kg) na boksačkom turniru na Olimpijskim igrama uAteni Mario Šivolija u prvom će kolu u subotu snage odmjeriti spredstavnikom Venezuele Edgarom Ramonom Munoz Matom s početkom u 21.15sati.
ATENA, 13. kolovoza (Hina) - Hrvatski predstavnik u poluteškoj kategoriji (do 81 kg) na boksačkom turniru na Olimpijskim igrama u Ateni Mario Šivolija u prvom će kolu u subotu snage odmjeriti s predstavnikom Venezuele Edgarom Ramonom Munoz Matom s početkom u 21.15 sati.

U slučaju pobjede u 1. kolu Šivolija bi u 2. kolu boksao protiv boljega iz meča Bjelorusa Magomeda Aripgadžijeva i Meksikanca Ramira Gobena Reducinda Radille, dok bi ga u četvrtfinalu najvjerojatnije čekao jedan od favorita za medalju Ukrajinac Andrij Fedčuk.

"Zadovoljan sam ždrijebom, Mario bi trebao svladati svoga prvog protivnika, a niti prepreka u drugom kolu nije nepremostiva, a zatim slijedi borba za medalju. Optimist sam i vjerujem kako bi Mario mogao čak do medalje", izjavio je izbornik hrvatske boksačke reprezentacije Pero Tadić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙