FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12,30 SATI

ZAGREB, 13. kolovoza 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijihdogađaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 13. kolovoza 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

ANKARA/ZAGREB - U prvom dvoboju 2. pretkola nogometnog Kupa UEFA Rijeka je izgubila u Ankari pred 8.000 gledatelja od turskog prvoligaša Genclebirligia 0:1. Nažalost, Riječani su primili pogodak u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, kada je nakon jedne pogreške gostujuće obrane Mehmet Nas svladao Ivicu Marića. Turska momčad sasvim je zasluženo slavila. Genclebirligi je pokazao više, imao je niz prilika, međutim niti Riječani nisu bili bez izgleda. U nekoliko navrata ozbiljno su ugrozili Čatkića, no nedostajalo im je koncentracije u samoj završnici. Uzvratni susret igrat će se za dva tjedna na riječkoj Kantridi.

BERLIN - Vratar berlinske Herthe Mađar Gabor Kiraly u novoj će sezoni igrati za engleskog nogometnog premierligaša Crystal Palace. Kiraly dolazi u Crystal Palace kao slobodan igrač, budući da mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor s Herthom. "Ovo je bila najvažnija odluka u mom životu i zato se stvar odvijala sporo. Dolazak u Englesku predstavlja ostvarenje mojih snova", kazao je 28-godišnji Kiraly.

VANCOUVER - Rezultati 2. kola teniskog WTA turnira u Vancouveru:

Camille Pin (FRA) - Marion Bartoli (FRA/1) 6-3, 5-7, 6-2

Milagros Sequera (VEN/2) - Vilmarie Castellvi (Por) 6-1, 7-5

Sesil Karatancheva (BUG) - Ana-Lena Groenefeld (Nje) 7-5, 6-4

Nicole Vaidisova (Češ) - Marissa Irvin (SAD/5) 7-5, 4-6, 6-4

BUENOS AIRES - Legendarni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona sastao se s argentinskim predsjednikom Nestorom Kirchnerom. Na sastanku koji je trajao 15 minuta i koji je održan u predsjedničkoj palači Casa Rosada u Buenos Airesu, Maradona je zamolio Kirchnera da mu pomogne dobiti dozvolu za napuštanje domovine, kako bi u jednoj od švicarskih klinika nastavio liječenje od ovisnosti o drogama. Od svibnja ove godine "mali zeleni" se nalazi u klinici u predgrađu Buenos Airesa, a sud je donio odluku kojom mu se zabranjuje odlazak iz zemlje. "Maradona nije u stanju u kojem može racionalno prosuđivati i u dogovoru s njegovim liječnicima i obitelji zabranjen mu je odlazak iz zemlje," obrazložio je sud u Buenos Airesu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙