FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: DUŽNOSNICI MOO-a POSJETILI KENTERISA I THANOU U BOLNICI

ATENA, 13. kolovoza 2004. (Hina/Reuters) - Dužnosnici Međunarodnogolimpijskog odbora, zajedno s grčkim ministrom zdravstva, posjetili suu petak u atenskoj bolnici Costasa Kenterisa i Katerinu Thanou, kojise oporavljaju od prometne nesreće koju su doživjeli noćas dok su sevozili motociklom.
ATENA, 13. kolovoza 2004. (Hina/Reuters) - Dužnosnici Međunarodnog olimpijskog odbora, zajedno s grčkim ministrom zdravstva, posjetili su u petak u atenskoj bolnici Costasa Kenterisa i Katerinu Thanou, koji se oporavljaju od prometne nesreće koju su doživjeli noćas dok su se vozili motociklom.

Kenteris i Thanou trebali su se u petak ujutro pojaviti pred disciplinskom komisijom na saslušanju kako bi objasnili zašto ih nije bilo na zakazanoj doping kontroli koja je trebala biti obavljena u četvrtak u olimpijskom selu. Nesreća se dogodila nakon što su Kenteris i Thanou motociklom napustili kuću njihova trenera Christosa Tzekosa.

Bolnički liječnik izjavio je kako je malo vjerojatno da će se Kenteris i Thanou pojaviti na današnjoj ceremoniji otvaranja OI u Ateni. Kenteris, olimpijski pobjednik na 200m iz Sydneya, zadobio je lakšu ozljedu glave, vrata, uganuće koljena i ogrebotine na desnoj nozi. Thanou, koja je na Olimpijadi prije četri godine bila srebrna na 100m, ima lakše ozljede u predjelu trbuha te uganuće desne noge.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙