FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: MARIE-JOSE PEREC PONOVO NA OI

ATENA, 11. kolovoza (Hina/Reuters) - Francuskinja Marie-Jose Perec,koja je prije četiri godine neočekivano napustila Olimpijske igre uSydneyu, pojavila se u Ateni, gdje će raditi kao konzultant za jednutelevizijsku kuću.
ATENA, 11. kolovoza (Hina/Reuters) - Francuskinja Marie-Jose Perec, koja je prije četiri godine neočekivano napustila Olimpijske igre u Sydneyu, pojavila se u Ateni, gdje će raditi kao konzultant za jednu televizijsku kuću.

Trostruka olimpijska pobjednica oprostila se od atletike prije nekoliko mjeseci, međutim još uvijek je prati sjena bijega iz Sydneya.

"Sretna sam što ću u Ateni boraviti bez ikakvog pritiska," kazala je Marie-Jose Perec rekavši kako je pobjegla iz Australije jer je dobila prijetnje smrću.

"Nastupila sam na tri OI, međutim tek sada sam shvatila kako nisam ništa vidjela, niti doživjela. Uvijek sam bila nervozna i napeta zbog nastupa. Sada je posve drugačija situacija. Uživam u svakom trenutku," dodala je atletičarka koja je rođena na Guadeloupeu prije 34 godine.

Perec je prvu zlatnu olimpijsku medalju osvojila u Barceloni 1992. godine na 400 metara, dok je četiri godine kasnije u Atlanti slavila na 200 i 400 metara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙