FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI JEDRENJE: NERASPOLOŽENI ARAPOV

ATENA, 20. kolovoza (Hina) - Mate Arapov je jedini od hrvatskihjedriličara danas izašao na regatno polje Saronskog zaljeva, dok suKarlo Kuret i naša posada u klasi 470 imali slobodan dan, pripremajućise za sutrašnje odlučujuće plovove.
ATENA, 20. kolovoza (Hina) - Mate Arapov je jedini od hrvatskih jedriličara danas izašao na regatno polje Saronskog zaljeva, dok su Karlo Kuret i naša posada u klasi 470 imali slobodan dan, pripremajući se za sutrašnje odlučujuće plovove.

Arapov danas nije bio raspoložen, po umjerenom jugoistočnjaku do 12 čvorova u devetom je plovu bio 29., a deseti je završio kao 25., pa sada prije zadnje regate zauzima šesnaesto mjesto sa ukupno 137 negativnih bodova.

Arapov je u prvom plovu startao kao deseti, no potom je loše odradio dionicu niz vjetar i pao na čak 30. poziciju. U pretposljednjem plovu je loše startao, bio je čak i 40., da bi se nakraju skrasio na 25. poziciji.

Prije zadnjeg plova klase "laser", koji se vozi u nedjelju, vodi sedmerostruki svjetski prvak Brazilac Robert Scheidt sa 49 bodova, Austrijanac Andreas Geritzer je drugi sa 58, a Slovenac Vasilij Žbogar, koji je u Splitu 2003. bio europskim prvakom ispred Arapova, zasad drži broncu sa 63 boda, ali sa samo bodom manje od Britanca Goodisona.

U subotu je zadnji plov "finna" u kojem će Karlo Kuret pokušati prestići Poljaka Mateusza Kusnierewicza i osvojiti broncu. Poljak ima četiri boda manje od Karla, koji čvrsto drži četvrtu poziciju.

Sutra je posljednji plov za klasu 470 nakon kojeg će se Tomislav Bašić i Petar Cupać oprostiti od Atene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙